Descopera Romania

O țară diversă și fascinantă – probabil paradisul pierdut al Europei – unde vă oferim „experiențe de călătorie departe de a fi obișnuite”.

Suntem una dintre cele mai experimentate familii enduro din România, cu o istorie de curse prin sălbăticia țării noastre, de peste 50 de ani.

Pe meleagurile noastre vă puteți bucura de natura sălbatică, puteți merge cu motocicleta sau puteți învăța, la școala Enduro, cum să conduceți cu o motocicletă!

Veți avea ocazia să descoperiți unele dintre cele mai frumoase, sălbatice și aventuroase locuri pentru excursii enduro din Europa!


Locatie

Suntem în centrul naturii, vecini cu pădurea, la 65 km de Capitala București, la aproximativ o oră de mers cu mașina de la aeroportul internațional Henry Coanda. Cel mai apropiat oraș este Ploiești, la 15 km. Avem o mulțime de activități și sporturi extreme!

Transfer aeroport

În plus vă putem oferi transport de la aeroport! Și puteți face o excursie cu mașina în cea mai frumoasă parte a Munților Carpați (Valea Prahovei: Sinaia – Predeal – Brașov – Poiana Brașov)


Scopul nostru este să vă transformăm călătoria în România intr-o experiență off-road de neuitat și avem multe opțiuni pentru a personaliza această excursie în funcție de nevoile dvs., nivelul aptitudinilor dvs., tipul de motor, bugetul și programul dvs.

AdventurEnduro au cei mai buni instructori care sunt pasionați de acest sport și cunosc cele mai bune poteci care vă vor putea satisface nevoia de aventură. Din vârfurile acestor munți minunați vă vom dezvălui o priveliște uimitoare a acestei țări și veți avea ocazia să vă întâlniți față în față cu adevăratele trasee enduro sălbatice din România.

INSTRUCTOR DE TOP

Alec Dumitrescu alias „Alec 131” este unul dintre cei mai buni piloti enduro români.

A început să practice enduro din pasiune, la vârsta de 5 ani, învățat fiind de tatăl său. La 7 ani, a câștigat primul său premiu la Campionatul Național de Motocros la o clasă de 65 cm. Din 2006 a participat și a câștigat numeroase cupe și medalii la Enduro, Endurocross și Hard Enduro, la concursuri naționale și internaționale. Acum doi ani a început să predea cursuri de enduro, iar elevii săi au câștigat mai multe competiții enduro și hard enduro. Tadeusz „Taddy” Bausiak este modelul său în stilul de viață enduro. Schi, placă și cross sunt alte pasiuni care îl țin ocupat pe Alec131, atunci când nu se află pe motocicletă.

PREMII

  • Peste 1600 de medalii care cântăresc mai mult de o tonă.
  • Mai mult de 500 de cupe care au o greutate mai mare decât motocicletele sale.

MOTOR CURENT

KTM 300 TPI 2018