Scoala AdventurEnduro

Aflați cum să „conduceți o motocicleta ca un profesionist”

Indiferent daca doriți să încercați motociclismul off-road pentru prima dată sau să vă îmbunătățiți abilitățile în motociclism, programul de învățare a tehnicilor în școala AdventurEnduro este implementat de către instructorul nostru calificat, Alec Dumitrescu – Medaliat cu argint la campionatul european Extreme Enduro, de 2 ori finalist la RedBull Romaniacs (locul 6 și 11) și multiplu campion enduro român. Vă veți obișnui să simțiți motocicleta și să corectați imediat deplasarea pe pistele cele mai înclinate, într-un mediu mult mai sigur. În timpul cursului, explicațiile teoretice sunt susținute de demonstrații practice înainte de a fi încurajați să participați. În niciun moment nu vă veți simți obligați să încercați un exercițiu practic, dincolo de zona dvs. de confort.


Școala AdventurEnduro este perfectă pentru riderii care doresc să învețe bazele unui rider corect, într-un mediu enduro real.

Poziție – postură, poziția corpului în picioare, înclinare

FRÂNARE – coborâre, la sol, efectele frânării față și spate

URCĂRI, COBORÂRI & VIRĂRI – în picioare și în șezut

OBSTACOLE – pietre, bușteni, traversarea râurilor, făgașe, salturi și sărituri

TEREN – nisip, pietriș, teren dur, nămol, dâmburi și alegerea traseului

TEHNICI – direcție roată din spate, ponderarea vitezei și manevrare cu viteză redusă


Prima parte a fiecărei zile de curs este dedicată exercițiilor specifice enduro într-un mediu sigur iar în a doua parte a zilei trebuie să exersați tehnicile învățate, în munți, pe trasee naturale.

DATELE CURSULUI: disponibile la cerere

 • DATELE CURSULUI: disponibile la cerere
 • START/FINISH: Prahova, Romania
 • DURATA: 3-5-7 zile
 • CAZARE: Camp AdventurEnduro
 • CLASA ENDURO: minim 5 participanti
 • PRETUL CURSULUI PENTRU FIECARE PERSOANĂ
Inclus in pretul cursului:
 • Bautura de bun venit
 • Nopti cazare in camere duble
 • Mic dejun-CINA
 • Petrecerea din ultima seară
 • Ultimele modele de motociclete enduro în 4 timpi sau 2 timpi și combustibil pentru motocicleta KTM 2018-2019
 • Asistență tehnică și service.
 • Configurare individuală pentru motociclete, în funcție de dorințele dvs.
 • Zile de instruire cu instructor profesionist
 • Pachet de cadouri oficial AdventurEnduro, pentru fiecare participant
 • Bere rece după fiecare zi enduro
 • Surprize și multă distracție
Oferim la cerere:

Bilete de avion

Transfer de la aeroport

Orice va trece prin minte

Transportul motocicletei

Reducerere la cerere

Enduro este un sport aspru și provocator, dar dacă beneficiezi de sfaturi de specialitate și dacă înveți tehnicile corecte, poți face diferența atunci când ești în sălbăticie. După ce a cucerit aprecierea în cadrul competițiilor aspre precum Erzberg Rodeo, Red Bull Romaniacs, Fast Eddy si multe altele, ALEC Dumitrescu este in prezent unul dintre cei mai buni piloți de enduro din Romania, lucru pentru care este considerat un antrenor perfect pentru a va ajuta să vă îmbunătățiți tehnica, abilitățile în motociclism și încrederea în sine. Medaliat cu argint la campionatul european Enduro Extreme. De la antrenamente de o zi până la aventuri de mai multe zile, indiferent dacă distracția este prioritatea dvs. de vârf sau scopul dvs. este acela de a vă antrena pentru curse, întreaga dvs pregătire este personalizată și sunteți antrenați pe tot parcursul, exclusiv de Alec.

Obstacole naturale și provocate de om, trasee minunate, cariere dramatice, păduri dense și râuri alunecoase – pe oricare îl numești, îl poți parcurge. Cu o astfel de diversitate de peisaje și provocări disponibile, există într-adevăr ceva pentru toată lumea, inclusiv pentru începători, experți și profesioniști.

Dacă sunteți un rider avansat care caută ajutor pentru a se pregăti pentru concursul Romaniacs, Alec vă poate oferi un pachet complet Romaniacs prin care veți fi pregătit 100%! Alec recomandă grupuri de o persoană sau grupuri mici pentru a profita la maximum de pregătire, deși el pregătește grupuri de dimensiuni moderate, la cerere.

Pentru cei care doresc să încerce enduro pentru prima dată, școala AdventurEnduro este perfectă. Dispunând, ca parte a pachetului, de o gamă completă de motociclete din cele mai bune și de un kit de bună calitate, puteți fi siguri că echipamentul nu vă va dezamăgi și vă va face primele zile cât mai ușoare și mai confortabile, posibil.

Sesiuni de antrenament disponibile pentru riderii de toate nivelurile, împreună cu zile de instalare și de întreținere pentru proprietarii KTM care doresc să-și instaleze motocicletele și să-și stabilească locul.