Despre AdventurEnduro

La Scoala AdventurEnduro, suntem pasionați de enduro și ne propunem să împărtășim această pasiune cu alți entuziaști.

Fondată de Alec Dumitrescu, unul dintre cei mai experimentați piloți de enduro din România, școala noastră se străduiește să ofere cursuri de înaltă calitate și experiențe de neuitat în lumea enduro-ului.

Alec Dumitrescu este medaliat cu argint la Campionatul European Extreme Enduro și de două ori finalist la RedBull Romaniacs, având locurile 6 și 11.

Cu o experiență vastă în domeniu și o pasiune puternică pentru sport, Alec aduce un nivel ridicat de expertiză și cunoștințe în fiecare aspect al învățării enduro-ului.

La AdventurEnduro, ne străduim să oferim o experiență de învățare personalizată și adaptată nevoilor fiecărui cursant. Indiferent dacă sunteți un începător curios să exploreze lumea enduro-ului sau un rider avansat în căutare de noi provocări și perfecționare a abilităților, avem programe și cursuri potrivite pentru toate nivelurile și interesele.

Misiunea noastră este să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă bucurați de aventura și excitația enduro-ului într-un mediu sigur și controlat.

Cu o abordare hands-on și sfaturi personalizate, instructorii noștri experimentați vă vor ghida pas cu pas prin fiecare etapă a procesului de învățare, asigurându-vă că vă simțiți încrezători și pregătiți să vă aventurați pe trasee dificile.

Suntem mândri să oferim cursuri adaptate pentru toate nivelurile, începând de la introducerea în tehnicile de bază ale enduro-ului și până la explorarea traseelor avansate și perfecționarea abilităților.

Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență, suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați pasiunea pentru enduro într-o experiență memorabilă și de neuitat.

Alăturați-vă nouă la Scoala AdventurEnduro și începeți-vă călătoria în lumea captivantă a enduro-ului împreună cu o echipă dedicată și pasionată!

INSCRIERE

Select your level

For beginner riders, enduro may seem like a new and challenging terrain, but don't worry, we're here to guide you step by step on this journey!

For advanced riders, enduro is a passion and a continuous challenge, and we're here to help you refine your skills and push your limits.