Bine ai venit la Scoala de Enduro!

Aici veți învăța cum să conduceți o motocicletă ca un adevărat profesionist. Indiferent dacă sunteți nou în motociclismul off-road sau doriți să vă perfecționați abilitățile, programul nostru de învățare a tehnicilor, condus de instructorul nostru calificat, Alec Dumitrescu, este pregătit să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Alec este medaliat cu argint la Campionatul European Extreme Enduro și de două ori finalist la RedBull Romaniacs, cu locurile 6 și 11. Este, de asemenea, un multiplu campion de enduro în România.

La Școala de Enduro, vă veți familiariza cu motocicleta și veți corecta imediat deplasarea pe cele mai înclinate piste, într-un mediu sigur.

Cursurile noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să învățați și să exersați tehnicile de bază și avansate de enduro.

Indiferent dacă vă concentrați pe postură, frânare, viraje, trecerea obstacolelor sau tehnici specifice terenului, Alec vă va ghida în fiecare etapă a procesului.

Prima parte a fiecărei zile de curs este dedicată exercițiilor specifice enduro într-un mediu sigur, iar în a doua parte a zilei, veți avea ocazia să exersați tehnicile învățate în munți, pe trasee naturale.

Datele cursului sunt disponibile la cerere, iar locația este în Prahova, România.

Durata cursului poate fi de 3, 5 sau 7 zile, iar cazarea este asigurată la Camp AdventurEnduro.

Cursul este deschis participanților cu un minim de 5 persoane în clasă.

Prețul cursului include o gamă variată de beneficii, cum ar fi băuturi de bun venit, cazare în camere duble, mese, asistență tehnică și multe altele.

Indiferent dacă sunteți începător sau experimentat, cursurile noastre sunt adaptate pentru toate nivelurile.

Alec Dumitrescu este aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți tehnica, abilitățile și încrederea în sine în lumea captivantă a enduro-ului.

Înscrieți-vă acum și pregătiți-vă să faceți o diferență în aventura dvs. de enduro!