Bine ați venit pe site-ul adventurenduro.ro (denumit în continuare "Site-ul"). Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse termenilor și condițiilor descrise în continuare. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu acești termeni și condiții. Vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza site-ul.

1-Utilizarea Site-ului

1.1. Accesul și utilizarea acestui site sunt permise în conformitate cu acești termeni și condiții, precum și cu legislația în vigoare.

1.2. Sunteți responsabil pentru asigurarea confidențialității contului și parolei dvs. și pentru limitarea accesului la computerul dvs. pentru a preveni accesul neautorizat la contul dvs.

2-Drepturile de Autor

2.1. Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor disponibile pe acest site sunt deținute de Adventure Enduro sau de partenerii săi.

2.2. Este interzisă reproducerea, distribuirea, modificarea sau publicarea oricărui conținut sau material de pe acest site fără acordul scris prealabil al titularilor drepturilor de autor.

3-Limitarea Răspunderii

3.1. Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate pe acest site, însă nu ne asumăm nicio răspundere pentru exactitatea sau completitudinea acestor informații.

3.2. Adventure Enduro nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui site.

4-Legături către alte Site-uri

4.1. Acest site poate conține legături către alte site-uri web care nu sunt operate sau controlate de Adventure Enduro. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

5-Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. Adventure Enduro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină.

6-Litigii

6.1. Orice litigiu legat de acest site sau de utilizarea acestuia va fi guvernat de legile României și va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

7-Contact

7.1. Pentru întrebări sau clarificări cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@adventurenduro.ro.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

8-Confirmarea participarii la cursuri

8.1 După efectuarea plății online cu cardul pentru orice curs sau serviciu oferit de adventurenduro.ro, veți fi contactat de un reprezentant în termen de maxim 24 de ore pentru a confirma participarea. Această confirmare asigură că rezervarea dvs. este garantată și că sunteți pregătit să începeți aventura alături de noi.