PACHETE DE TURE

Toate pachetele de ture se desfasoara pe proprietati private

BRONZE

3700 LEI


2500 LEI

CU MOTO PERSONAL
1 participant 1 motor – ture 3 zile
4 nopti cazare (cina si mic dejun)
Experienta ghidului enduro
Rezervor plin in fiecare dimineata
Spalatorie moto si haine
SILVER

5000 LEI


3000 LEI

CU MOTO PERSONAL
1 participant 1 motor – ture 4 zile
5 nopti cazare (cina si mic dejun)
Experienta ghidului enduro
Rezervor plin in fiecare dimineata
Spalatorie moto si haine
GOLD

6300 LEI


3250 LEI

CU MOTO PERSONAL
1 participant 1 motor – ture 5 zile
6 nopti cazare (cina si mic dejun)
Experienta ghidului enduro
Rezervor plin in fiecare dimineata
Spalatorie moto si haine
PACHETUL INCLUDE
  • 3-5-7 zile, cu excursii ghidate pe tot parcursul zilei, cazări pe parcursul nopților, cu mic dejun și cină.    
  • Service mecanic
  • Transferuri de la Aeroportul Internațional Henri Coanda.
  • Transportul bagajelor între etape. 
  • Sfaturi și trucuri cu privire la motociclism, dacă este necesar 
  • Loc de parcare sigur pentru motociclete, mașini și remorci  
  • Unelte de reparație pentru motocicletele dvs., la cerere 
  • Suvenir pentru toți cursantii enduro

Ziua de enduro are, de obicei 6-8 ore.

Pauza de prânz este de 1 oră.

Toate zilele de călătorie conțin trasee pentru motocicliști începători, medii și avansați (extreme).

* Motelul se află în apropierea pistei de plecare (~ 100 metri), Excursiile noastre sunt proiectate și ghidate de motocicliști, pentru motocicliști. Înțelegem că există o varietate de motive pentru care oamenii doresc să vină și să conducă o motocicletă în România, prin urmare, noi privim excursia ca pe o întreagă experiență, „nu doar ca pe o plimbare cu motocicleta”. Programele zilnice sunt bine echilibrate, iar distanțele zilnice nu sunt prea lungi, permițând motocicliștilor, dacă aceștia doresc, să exploreze și alte locuri, precum și să ia parte la alte activități disponibile pe parcurs. Suntem mândri să vă putem arăta unicitatea României și a locuitorilor săi, acest lucru fiind, bineînțeles, combinat cu piste de motociclete uimitoare.

PACHETUL NU INCLUDE

Sosirea și plecarea individuală (bilete de avion), prânz, băuturi, asigurare personală, acoperirea pentru anularea călătoriei.

INFO UTILE

1. Dacă un rider provoacă daune unei motociclete, dincolo de posibilitatea ca aceasta să poată fi reparată la sfârșitul zilei și dacă nu dispunem de o altă motocicletă pentru a doua zi, pilotul rămâne și așteaptă la tabăra de bază pentru reparații iar această zi va fi considerată ca fiind o zi normală de ture.

2. Prețurile turelor includ transporturile la aeroport, mâncarea + câteva beri, cazarea, motocicletele, combustibilul, ghidul enduro. Dacă aveți nevoie de băuturi alcoolice în plus, seara, prețul acestora va fi suportat de portofelul dumneavoastră!

3. Trebuie să fiți conștienți de faptul că orice daune importante aduse motocicletei pe care o conduceți vor fi taxate suplimentar. Acest lucru nu include zgârieturile plasticului și loviturile minore.

4. Responsabilitatea. Riderul eliberează organizatorul, în avans, de orice răspundere civilă sau penală în caz de vătămare corporală sau avarie, accidente grave care pot apărea în timpul sau după ture.

5. În mod obișnuit, veniți într-un grup, deci înțelegeți că viteza grupului va fi viteza celui mai slab rider al grupului. Ghidul va adapta traseele și nivelul de dificultate, astfel încât toată lumea să poată rezista pe durata întregii zile. Acest lucru se va întâmpla dacă nu decideți să împărțiți grupul, caz în care veți fi taxat în plus și veți avea ghid suplimentar.

6. Prețurile de mai sus sunt calculate pentru un grup de minim 4 rideri. Pentru mai puțini riderii într-un grup, prețurile vor fi mai mari. Acest lucru trebuie discutat prin e-mail.